Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το....χτενίζεται

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει ο Τζιτζικώστας!
Χαμός γίνεται με την προσπάθεια να «πριονιστεί» ο Τζιτζικώστας προς όφελος του Ιωαννίδης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ήδη ο στενός φίλος του Τζιτζικώστα, γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, που παρ’ ολί­γον να χάσει το κεφάλι του - ακόμα παίζεται αν θα του χρεωθεί ολόκληρη η ήττα στις εκλογές -, κινείται παρασκηνιακά και έχει κάνει 12 από τα 38 περιφερειακά στελέχη να «καταπιούν» την υπογραφή στήριξης του Τζιτζικώστα που είχαν βάλει την πρώτη μέρα.
«Εiναι έξαλλος με τον Αποστόλη γιατί θεωρεί ότι υπερέβη τα εσκαμμένα και σήκωσε μπαϊράκι», λέει στενός συ­νεργάτης του πρωθυπουργού, ο οποίος εκτιμά ότι «ο Σαμαράς θα το κρατάει μανιάτικο».
Ο Τζιτζικώστας, που αρνήθηκε στον Σαμαρά να μετακινηθεί στη δημαρχία, πήρε στο πλευρό του τον Μπουτάρη -και οι της Συγγρού λένε πως αποδεικνύεται ότι είχε κάνει deal και γι’ αυτό αρνήθηκε -, ενώ και οι ΑΝΕΛ έχουν εκ­φράσει ανοικτά τη στήριξή τους.
Στον γύρο ο Τζιτζικώστας, πιστεύουν στελέχη του, θα πάρει και τους χρυσαυγίτες, αφού είχε πάει κό­ντρα στο Μαξίμου και τον Βενιζέλο και τους προσκάλεσε στην εξέδρα των επισήμων για την εορτή της 28ης Οκτωβρίου.
Τελι­κά, η Ακροδεξιά μπορεί να είναι και η αχίλλειος πτέρνα του στον δεύτερο γύρο, αν και, όπως ελπίζουν στη Ν .Δ., την τελευταία στιγμή ο Ιωαννίδης θα βάλει «τρίποντο».
Πάντως, εάν ο Τζιτζικώ-στας περάσει στον δεύτερο γύρο, ο Σαμαράς θα σπεύσει να τον στηρίξει ευελπιστώντας ότι θα έχει μια δήλωση υπέρ της παρά­ταξης, εάν τελικά εκλεγεί.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: