Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κε Ζούτσο, επί τέλους μαζέψτε τον.


Δεν ξέρω αν στον πρώην Δήμο Γέρακα ήταν συνηθισμένο φαινόμενο για τους Δημοτικούς συμβούλους και τους αντιδημάρχους να διαπληκτίζονται με πολίτες κατά πρόσωπο ή μέσω ηλεκτρονικών μέσων, αλλά στους υπόλοιπους στον Καλλικράτειο, δεν είναι αποδεκτό.

Η σχολική πολύπαθη επιτροπή των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας ( που δεν λειτουργεί καθόλου συμμετοχικά και δημοκρατικά) μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί, one man show (αρχή ενός ανδρός).Και τι ανδρός! Με έπαρση, με την κακή κουβέντα στο στόμα, με αναίδεια μη προσήκουσα στην επαγγελματική αλλά και  πολιτική του ιδιότητα.
Πειθήνιος στους ανωτέρους και προκλητικός στους  απλούς Δημότες, προσπαθεί μονίμως να προσεταιρισθεί ψήφους για τις ερχόμενες εκλογές.
Για το τέλος σας παραθέτω εκφράσεις που ειπώθηκαν σε συμπολίτη μας που ασχολείται αφιλοκερδώς με τα κοινά, και χαρακτηρίζουν τον λέγοντα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
κος Καρκούλιας:
Άντε κατήγγειλε την λακκούβα" και να  "Ξέρεις ότι εγώ δεν πτοούμαι από ανίκανους νεοσσούς πολιτικάντηδες και τυχοδιώκτες ενημερωτές της κοινής γνώμης…
Ο.Ρομπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: