Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ασημακοπούλου: Στη ΝΔ είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή – Δεν υπάρχει ιδεολογικός διχασμός

Πω-πω, Σοβιετική Ενωση γίναμε!
Οι δηλώσεις Γεωργιάδη παρερμηνεύθηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργήσουν θέμα που δεν υπάρχει είπε η κα.Ασημακοπούλου
Την θέση ότι στη ΝΔ δεν υπάρχει ιδεολογικός διαχωρισμός και ότι «είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή» διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη περί «φυλάκισης των κομμουνιστών στο εξωτερικό» και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό του κόμματος.
«Σε ό,τι αφορά αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης (…) νομίζω ότι πρώτον, εξήγησε επαρκώς αυτά τα οποία είπε και δεύτερον, νομίζω ότι παρερμηνεύθηκαν –επίτηδες προφανώς- από τον ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργήσουν ένα θέμα το οποίο στην ουσία δεν υπάρχει» τόνισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου.
Ερωτηθείσα, γιατί «άδειασε» τότε τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Κουμουτσάκος, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «ο κ.Κουμουτσάκος δεν κλήθηκε να σχολιάσει μόνο την ουσία της υπόθεσης, που η ουσία της υπόθεσης είναι ότι κανείς μας δεν θέλει να είναι παράνομο το ΚΚΕ (…).
«Κλήθηκε να διαχειριστεί μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και με τις παρερμηνείες του ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε αυτό να το ξεκαθαρίσει…» τόνισε η κα.Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: