Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Συλληπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Τζίμη Πανούση από τα πολιτικά κόμματα

Τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Τζίμη Πανούση εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα. "Ο θάνατος του Τζίμη Πανούση αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ελληνικής τέχνης", ανέφερε σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Αθηνών, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Τζίμη Πανούση: «Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει πίσω του βαθύ το ιδιαίτερο και μοναδικό αποτύπωμα του στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Χάρισε σημαντικές μουσικές στιγμές αλλά κυρίως ισχυρές δόσεις κριτικής και σαρκασμού για την Ελλάδα των τελευταίων 40 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
«Οι Τομείς Πολιτισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποχαιρετούν τον αιρετικό Τζίμη Πανούση και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη. 
«Τραγουδοποιός και ηθοποιός αυτοδίδακτος που «έπαιζε λίγο απ’ όλα», όπως δήλωνε και ο ίδιος, αφήνει ηχηρό στίγμα με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο λόγο του. Ξεκινά από το θέατρο, έπειτα σχηματίζει μαζί με άλλους τις Μουσικές Ταξιαρχίες και στην πορεία συνεχίζει μόνος του. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο ως παραγωγός έχοντας τη δική του εκπομπή, την τηλεόραση, τον Κινηματογράφο και τη συγγραφή. Καλό του ταξίδι» καταλήγει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Με μια λιτή ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήριά του το ΚΚΕ, όπου αναφέρει: «Tο ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του».
Τέλος, η Ένωση Κεντρώων, στο δικό της συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρει: «Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του μεγάλου ανατρεπτικού καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση. Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει έντονα το προσωπικό του στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του».
Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Βουλής.

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: