Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Οι αυστηροί όροι που έθεσε ο Χέφνερ στους κληρονόμους το

Αυστηρούς όρους έβαλε ο Χίου Χέφνερ στην τελευταία σύζυγό του Κρίσταλ και τα παιδιά του Κρίστι, Ντέιβιντ, Μάρστον και Κούπερ, που όρισε ως κληρονόμους του λίγο πριν πεθάνει. Ειδικότερα, ο 91χρονος Χέφνερ όρισε στη διαθήκη του ότι όποιος κάνει «κατάχρηση ουσιών», δηλαδή χρησιμοποιεί συχνά ή καταναλώνει οποιαδήποτε παράνομη ουσία ή εξαρτάται κλινικά από την κατανάλωση αλκοόλ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φαρμάκου» θα αποκλείεται από την κληρονομιά.

Η απόφαση αυτή θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές της διαθήκης στην περίπτωση που θεωρούν ότι ο κληρονόμος δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του ή να κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών του υποθέσεων, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ζητήσουν και τεστ ναρκωτικών.
Ωστόσο, ο δικαιούχος θα μπορεί να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς αν παραμείνει νηφάλιος ή αποδείξει ότι δεν είναι σπάταλος για 12 μήνες. Σημειώνεται, ότι το περιεχόμενο των επίσημων νομικών εγγράφων για τη διαχείριση της περιουσίας έφερε στο φως η ιστοσελίδα The Blast.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: