Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Επενδύσεις «μαμούθ» ετοιμάζει στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έτοιμος για επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, ο συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζέιμι Ντίναν.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ένας από τους μεγάλους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέιμι Ντίναν, ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.  

Ο Ντίναν είναι 353ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμους, σύμφωνα με το Forbes, και το 2014 «μπήκε» στους Μπακς έχοντας στόχο να κάνει την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τις πρωταγωνίστριες στο ΝΒΑ.
Μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο στελέχη της επενδυτικής εταιρείας York Capital Management του Ντίναν, είχαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομία και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, στις ΗΠΑ.
Η York Capital Management αναμένεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να κάνει άμεσα γνωστό επισήμως το ενδιαφέρον της για επένδυση-μαμούθ στον τομέα της ενεργειακής ανάπτυξης στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα οι επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα αφορούνν τα δίκτυα παροχής ενέργειας, αλλά και στα νεά κατασκευαστικά εγχειρήματα τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ελλάδα από την επόμενη χρονιά, στον τομέα της εκμετάλλευσης ορυκτών καυσίμων και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Πάντως η εταιρεία του «αφεντικού» των Μπακς έχει ξεκινήσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα από το 2013, κυρίως στις κατασκευές, την ενέργεια και το real estate. Όσο για τα συνολικά κεφάλαια που έχουν επενδυθεί από την York Capital Management στην Ελλάδα, φτάνουν τα 225 εκατομμύρια ευρώ.
 sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: