Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος γράφει τις χιουμοριστικές ατάκες του Μητσοτάκη στη Βουλή; - Τι γίνεται με τον λογογράφο του;

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους δημοσιογραφικούς κύκλους που αναζητούν τον υπεύθυνο της χιουμοριστικής ατάκας του Μητσοτάκη κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος λέγοντας: «145 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και 6 τριγύριζαν»!


Ομολογουμένως πρόκειται για έξυπνη ατάκα και προσέγγιση με χιούμορ που αποδίδει την εικόνα των μετακινήσεων που παρατηρούνται εσχατως στο κοινοβούλιο. Και επειδή όπως λέει το enimerosi24.gr οι περισσότεροι συντάκτες δεν πιστεύουν οτι ο πρόεδρος της ΝΔ διακρίνεται για το χιούμορ του ψάχνουν τον εμπνευστή και λογογράφο.
Θυμίζοντας την επίσης εύστοχη ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης στα μέσα Ιανουαρίου όταν και τότε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στους βουλευτές των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά δεν τολμούν να ανέβουν στο βήμα της Βουλής να εξηγήσουν τη στάση τους είπε: «Η κ. Κουντουρά, ο κ. Κόκκαλης, η κ. Παπακώστα και ο κ. Ζουράρις δεν μίλησαν καν για να αιτιολογήσουν την ψήφο τους. Δύο είναι στην Κίνα και οι άλλοι δύο κάνουν τους Κινέζους».
Είναι φανερό οτι κατι έχει αλλάξει στις ομιλίες του προέδρου της ΝΔ μετά από αυτές τις μικρές δόσεις χιούμορ… Αφού και ο Τσίπρας γέλασε με τους κινέζους.
Πάντως οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα και οτι το τελικό κείμενο των ομιλιών του (μετά τις εισηγήσεις συνεργατών του) το διαμορφώνει μόνος του ο Μητσοτάκης. 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: