Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

«Αμυράς και Ψαριανός διέλυσαν το Ποτάμι κατ' εντολή της Ν.Δ.»

Κατηγορηματικός ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τον τρόπο αποχώρησης των Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι, εξαπολύοντας πυρά τόσο κατά των δύο βουλευτών, όσο και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.


«Οι δύο βουλευτές έφυγαν από το Ποτάμι κατ' εντολή της Ν.Δ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη Ν.Δ. για να φύγουν από το Κίνημά μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγαν, βγήκαν οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. και πανηγύρισαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. 

Προηγουμένως, ο κ. Θεοδωράκης είχε παραδεχθεί πως υπήρχαν διαφωνίες στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι «ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να τη διαλύσουν. Την προηγούμενη ημέρα άλλωστε, οι ίδιοι βουλευτές έδιναν διαβεβαιώσεις για το αντίθετο». 
«Να επιστρέψουν τις έδρες»
Ο πρόεδρος του Ποταμιού δήλωσε ότι αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -όπως υποστήριξε- ο Σπύρος Δανέλλης «διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ' εντολή του κυβερνώντος κόμματος». Κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές που αποχώρησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα (Γ. Αμυρά, Γ. Ψαριανό και Σπ. Δανέλλη) να επιστρέψουν τις έδρες τους.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το κόμμα και ρώτησε (στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς συγκεκριμένους αποδέκτες): «Μπορούν να πουν το ίδιο οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός; Ότι δεν θα πολιτευτούν με άλλο κόμμα; Ότι δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με τη Ν.Δ.;» ρώτησε ο κ. Θεοδωράκης.
Τέλος, ανέφερε ότι το Ποτάμι θα πάει αυτόνομο στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές. 
 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: