Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόταση - πρόσκληση για την ανάδειξη των προβλημάτων του Νέου Δήμου Παλλήνης στις δημοτικές εκλογές 2010

Η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία καταθέτει την εξής πρόταση προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Δημοτική Οικολογική Συνεργασία «Νέος ΔΗΜ.Ο.Σ.»
υποψήφιος δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Αγαπητοί φίλοι,
Η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών αποτελεί μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει μια ειλικρινής συζήτηση για τα προβλήματα της Πόλης μας.

Οι ίδιοι οι πολίτες θεωρούν ότι τα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα του νέου Δήμου γίνονται σημείο κομματικής και παραταξιακής αντιπαράθεσης και αυτό το διαπιστώνουν κυρίως κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το γεγονός αυτό έχει μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα να ενισχύεται η πεποίθηση ότι ο Δήμος δεν έχει ουσιαστική δυνατότητα παρέμβασης στα ζητήματα αυτά, και έτσι να απαξιώνεται ο ρόλος και η λειτουργία του.

Γι’ αυτό το λόγο η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία ( νέος ΔΗΜ.Ο.Σ) αποδέχεται την πρόταση του Φ. Προδρομίδη (ΑΕΚΑ) και καλεί τις σημερινές διοικήσεις του Δήμου Γέρακα, Παλλήνης και της Κοινότητας Ανθούσας να αναλάβουν, συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ανατροπή αυτού του κλίματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να διαθέσουν σε κάθε δημοτική παράταξη όλα τα τεχνικά ή άλλα μέσα που απαιτούνται για να ενημερωθούν πλήρως όσο τον δυνατόν περισσότεροι πολίτες του νέου Δήμου Παλλήνης.

Ο δημοτικός συνδυασμός μας προτείνει να διοργανωθεί με ευθύνη του Δήμου Γέρακα ,του Δήμου Παλλήνης και της Κοινότητας Ανθούσας ένας κύκλος δημόσιων συζητήσεων για τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης, μεταξύ εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων:

Ενδεικτικά ένας τέτοιος κύκλος θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

- Μια σειρά τριών κεντρικών, ανοιχτών δημόσιων συζητήσεων για συγκεκριμένα σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη μας. Τα θέματα που θα συζητηθούν μπορούν να προκύψουν μετά από διαβούλευση με τις δημοτικές παρατάξεις. Παρόλα αυτά από τη θεματολογία αυτών των συζητήσεων δεν θα πρέπει να λείπουν κατά την γνώμη μας σημαντικά θέματα, όπως:

- Τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Πόλης μας (αποχέτευση, ύδρευση, η έλλειψη πρασίνου, κλπ).

Ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση

Εκ μέρους της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας
Γιώργος Μπουλμπασάκος – υποψήφιος δήμαρχος Γέρακα

Συντονιστική εκλογική επιτροπή (Κίνηση Πολιτών Γέρακα, Ενεργοί Πολίτες Παλλήνης, Ανεξάρτητοι Πολίτες Ανθούσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: