Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο ρόλος των μελών του Αναπτυξιακού & Επιστημονικού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής, μέσα από την συμμετοχή τους, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15-09-2010

Ο Σύνδεσμός μας για πρώτη φορά θα βρεθεί με αρκετά και σημαίνοντα στελέχη του, στην διαδικασία συμμετοχής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Επειδή ακριβώς όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουμε οριοθετήσει στην πράξη έναν κώδικα δεοντολογίας και πολιτικής συμπεριφοράς, τόσο ως προς τους εαυτούς μας, όσο και ως προς την κοινωνία, της οποίας αποτελούμε ενεργό κομμάτι, θα πρέπει αυτά λοιπόν τα στοιχεία, να τα διαφυλάξουμε και να είναι πηγή αναφοράς και έμπνευσης για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Σύνδεσμός μας έχει δημιουργηθεί για να αναδεικνύει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο ρόλος των μελών μας θα πρέπει να είναι αντίστοιχα διεκδικητικός, με επιχειρήματα, επιστημονική επάρκεια και μετά από επισταμένη μελέτη να προκύπτει η σύνταξη προτάσεων επίλυσής των.

Τα μέλη και τα στελέχη του Συνδέσμου τα οποία θα εμπλακούν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, έχουν – αυτονόητα – καθήκον και υποχρέωση να προωθήσουν τις θέσεις και τις αποφάσεις του Συνδέσμου πάνω σε καίρια ζητήματα και προβλήματα καθώς και να τις εντάξουν στα προγράμματα των Δημοτικών Παρατάξεων.
Όσα δε, από τα Μέλη μας εκλεγούν, πρέπει να αποτελέσουν τους πρεσβευτές των θέσεών μας, να υπεραμύνονται και να επιχειρηματολογούν υπέρ αυτών στα όργανα των Καλλικρατικών Δήμων.

Το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Foto : http://anatolikiattikinews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: