Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/10/2010

Η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία θεωρεί ότι ο ανοικτός και δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων δεν θα πρέπει να εμπλακεί σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εντυπώσεων.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ίδιοι οι πολίτες θεωρούν ότι τα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα του νέου Δήμου γίνονται σημείο κομματικής και παραταξιακής αντιπαράθεσης και αυτό το διαπιστώνουν κυρίως κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε γιατί δημοτικοί συνδυασμοί αρνούνται έναν δημόσιο διάλογο για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας. Τι φοβούνται;

Η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ πρότεινε να διοργανωθεί ένας κύκλος δημόσιων συζητήσεων για τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης, μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Μάλιστα καταθέσαμε και προτάσεις για τα θέματα που θα συζητηθούν.

Οι ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις αποτελούν ένα κακό και αμαρτωλό παρελθόν. Όσοι ασκούνται σε επιχειρήσεις εντυπώσεων για προσωπικούς σχεδιασμούς θα αντιληφθούν γρήγορα ότι οι πολίτες θα τους γυρίσουν την πλάτη.

Για ακόμη μία φορά τονίζουμε ότι ο συνδυασμός «Δημοτική Οικολογική Συνεργασία» δεν τάζει, δεν υπόσχεται και δεν κάνει παρασκηνιακές συνεργασίες.
Και κυρίως δεν υπόσχεται σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ότι θα τους «πριμοδοτήσει» για να έχουν καλύτερη μοίρα το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου.

Η Συντονιστική Εκλογική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: