Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κόπτσας Αναστασίου Χρήστος: υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Οικολογική Συνεργασία»

Γεννήθηκα στην Αθήνα το Νοέμβριο του 1967. Οι γονείς μου, Έλληνες από την Αίγυπτο.


Ολοκλήρωσα το τμήμα Ηλεκτρονικών της ΑΙΣΠΕΤΕ (ΠΡΩΗΝ ΣΕΛΕΤΕ). Απο το 1991, εργάζομαι σε θυγατρική του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων και σήμερα ασχολούμαι στον τομέα της διεύθυνσης Λιανικής και Marketing. Την περίοδο 2006-2008 διετέλεσα, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος του Δ.Σ της εταιρείας και στήριξα και στηρίζω ενεργά όλους τους αγώνες των εργαζομένων ως απλό μέλος της ανεξάρτητης συνδικαλιστικής παράταξης που με εκπροσωπεύει.

Το ενδιαφέρον μου για τον αθλητισμό και τις υποδομές είναι ξεχωριστό καθώς συμμετείχα ενεργά μέχρι το 1987 στην ομάδα στίβου του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου ως αθλητής της Σφυροβολίας.

Θεωρώ ότι συμμετοχή των πολιτών σε ανεξάρτητους συνδυασμούς, δίνει την πολυτέλεια για δράση χωρίς υποτέλεια και έχει ως αποκλειστικό γνώμονα το κοινό συμφέρον όλων των δημοτών.

Στη σημερινή δύσκολή οικονομική συγκυρία είναι περισσότερο επιτακτική, η ανάγκη για ανάπτυξη, που όμως δε θα αποτελεί προϊόν μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών αλλά θα είναι διαρκής, βιώσιμη και προσανατολισμένη στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: