Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΠΠΟΣ: υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δημοτική Οικολογική Συνεργασία"

Ιατρός Καρδιολόγος – Διευθυντής Ε.Σ.Υ


Γεννήθηκε στο Νεοχώριο Ζαχάρως Ηλείας το 1955. Το 1972 τελείωσε το Λύκειο Αρρένων Ζωγράφου και τον ίδιο χρόνο μετά από εξετάσεις γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1978 με βαθμό «Λίαν Καλώς».
Υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού επί 26,5 μήνες και στην συνέχεια στο Αγροτικό Ιατρείο της ακριτικής Κάσου. Το 1987 απέκτησε την ειδικότητα της Καρδιολογίας από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Από το 1989 είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 1988 μέχρι σήμερα υπηρετεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας , σήμερα με τον βαθμό του Διευθυντή στο Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός», Α’ Καρδιολογική Κλινική .
Την περίοδο 1991-1992 εκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Maastricht – Ολλανδία, στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία και τεχνητή βηματοδότηση της καρδιάς.
Στην διάρκεια της μακρόχρονης νοσοκομειακής καριέρας του έχει επιτελέσει χιλιάδες επεμβάσεις στον τομέα του (βηματοδότες, απινιδωτές, ablations) και έχει αναπτύξει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά , πολλές ομιλίες και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.
Από το 1998 είναι Fellow of the European Society of Cardiology και Fellow of the European Heart Rhythm Society.
Είναι κάτοικος του Γέρακα από το 2000, είναι παντρεμένος με την κα. Άννα Βασιλάκη και πατέρας 2 παιδιών της Ντόρας 25 ετών και του Γιώργου 22 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: