Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ.

Δυο βήματα στην κυριολεξία από το σχολικό συγκρότημα (δευτέρου γυμνασίου & λυκείου στην Κάντζα της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, βρίσκονται δύο μεγάλοι χώροι με ένα προαύλιο ενδιάμεσα. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν χώρος πολιτισμού ,αν όντως μέσα από τα σκουριασμένα κάγκελα και την μεγάλη σκουριασμένη πόρτα που υποτίθεται συγκρατεί τις κακόβουλες ενέργειες για τις οποίες κατασκευάσθηκε έσφυζε από ζωή και δράσεις.
Ο χώρος είναι κλειδαμπαρωμένος για τους δημότες εκτός από μια εβδομαδιαία πρόβα και κάποιες περιστασιακές εκθέσεις που και αυτές γίνονται σχεδόν συνωμοτικά χωρίς να το αντιλαμβάνεται κανείς ακόμη και στην ίδια γειτονιά.
Οι συνελεύσεις των συλλόγων και οι νεολαίοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα ζητήσει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των χώρων αυτών ώστε να προγραμματίσουν εκδηλώσεις ενημερωτικού , επιστημονικού και πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά εις μάτην.
Οι σχολικές εκδηλώσεις που συνωστίζονται στις κουτσουρεμένες λόγω σχολικών αναγκών αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, χρόνια τώρα θα μπορούσαν να πραγματοποιούνται άνετα σε αυτούς τους χώρους από χρόνια τώρα.
Χωρίς ν ακούσουμε το συνηθισμένο σλόγκαν στο δημοτικό συμβούλιο «ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ», εμείς φωνάζουμε ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ για μια ακόμη φορά.
Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής αρχής, συνεχίζουν να κωφεύουν;

oikologiapallinis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: