Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Στον αέρα (ξανά) η εκλογή προέδρου στη ΝΔ. Τώρα λένε για 10 Ιανουαρίου

Εκρηκτικό το κλίμα στην ΚΕΦΕ. Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη και αλλαγή στάσης από Κυριάκο Μητσοτάκη. Απομακρύνεται η 13η Δεκεμβρίου
Στον αέρα βρίσκονται και πάλι οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καθώς η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αδυνατεί να βρει συμβιβαστική λύση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.
Ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Θόδωρος Αμπατζόγλου αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ καθώς δεν θεώρησε ικανοποιητική την απαντητική επιστολή του Αντρέα Παπαμιμίκου.

Από το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη σημειώνουν με νόημα ότι «η ημερομηνία των εκλογών δεν είναι θεότητα», δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο που δεν θέτουν ως προτεραιότητα τη 13η Δεκεμβρίου αν δεν είναι εξασφαλισμένες όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να ρίχνουν βολές κατά του μηχανισμού της ΝΔ τον οποίο χαρακτηρίζουν «ανίκανο» επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να ρισκάρει επουδενί η ΝΔ εδώ που φτάσαμε. Δική μας επιθυμία είναι να γίνουν οι εκλογές με σοβαρή εταιρεία να είναι εξασφαλισμένη η διενέργεια των εκλογών».

Εκλογές πάση θυσία στις 13 Δεκεμβρίου λένε τα επιτελεία Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη.
Πλέον το θέμα της ημερομηνίας και αυτή καθ’ αυτή η διεξαγωγή των εκλογών κινδυνεύει να μετατραπεί σε νέο φιάσκο. Στο τραπέζι παραμένουν οι δύο προσφορές μία της Vodafone για εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου και μία της εταιρείας Unisystems του κ. Δρυμιώτη για εκλογές στις 10 Γενάρη.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: