Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησαν άγρια άστεγο για 25 ευρώ

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άστεγο αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν

 Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 48χρονος άστεγος, που είχε βρει καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας. Δύο ζευγάρια πλησίασαν τον άστεγο και του επιτέθηκαν για να του πάρουν ότι είχε πάνω του. Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές, τον έσυραν στο όχημά τους και του πήραν τα 25 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό τηλέφωνό του και την κάρτα με την οποία παίρνει το κοινωνικό επίδομα.


Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άστεγο αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Συνελήφθησαν οι 2 που επιτέθηκαν στον άστεγο
Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το ένα από τα δύο ζευγάρια που επιτέθηκαν στον άστεγο. Πρόκειται για δύο 39χρονους και πάνω στη γυναίκα βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αρπάξει από τον άστεγο.
Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και των άλλων δύο δραστών της επίθεσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
 .e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: