Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Μύκονος: Συλλήψεις για σωματεμπορία και κατοχή ναρκωτικών

Υπόθεση σωματεμπορίας ήρθε στο φως στη Μύκονο. Ειδικότερα, με μήνυση που κατέθεσε 21χρονη Ελληνίδα στη Λιμενική Αρχή Ρόδου, κατήγγειλε ότι φοβάται για τη ζωή της, καθώς, όπως ανέφερε, την εκμεταλλεύεται κύκλωμα σωματεμπορίας.


Στο πλαίσιο έρευνας, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης από λιμενικούς, κατά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, 49χρονος και 65χρονος, Έλληνες, οι οποίοι υποδείχθηκαν από την 21χρονη ως οι δράστες. Ο 65χρονος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο οποίο εργαζόταν η 21χρονη.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, όπως επίσης και 3.750 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην 21χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν στην κατοχή της φιξάκι, σε νάιλον συσκευασία, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτού βάρους 1,5gr, κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι με ακατέργαστο χασίς μικτού βάρους 11,8gr,  τρεις μεταλλικοί τρίφτες με ίχνη ινδικής κάνναβης κι ένα κυλινδρικό πλαστικό κουτάκι με ίχνη ινδικής κάνναβης.

Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη Μύκονο στο εν λόγω κατάστημα και σε παρακείμενα δωμάτια των εργαζομένων, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, παρουσία του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, ηλικίας 29 και 32 ετών.
 Συγκεκριμένα, στο δωμάτιο της 32χρονης βρέθηκε νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 0,25gr, ενώ στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς καθαρού βάρους 0,86gr, όπως επίσης και μια σφραγισμένη συσκευασία με ακατέργαστο χασίς μικτού βάρους 4,9gr.
Από τις Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μυκόνου σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
naftemporiki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: