Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Που θα είναι ελεύθερη η διάβαση από τα διόδια την Κυριακή των εκλογών

Ελεύθερη θα είναι από τις 00:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (1/6) έως και τα μεσάνυχτα (00:00) της Κυριακής (2/6) η διέλευση σε σταθμούς διοδίων λόγω των επαναληπτικών δημοτικών -περιφερειακών εκλογών στις 2 Ιουνίου, όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων(κατηγορίες 1 και 2) στους παρακάτω οδικούς άξονες:

Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός) Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας) Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες 

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί) Εγνατία Οδός Αττική Οδός Επίσης για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους στις εκλογές  είναι ελεύθερη από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ. η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων.
Διευκρινίζεται ότι, η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: