Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Τέλος η Γιάννα Παπαδάκου από τον Alpha

Μετά από επτά χρόνια και πλήθος εκπομπών και αποκαλύψεων, η νέα διοίκηση του Alpha, μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του καναλιού από τον όμιλο Βαρδινογιάννη, αποφάσισε να δείξει την έξοδο στη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, μια από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους του δικαστικού. 

Την εξέλιξη ανακοίνωσε η ίδια η κ. Παπαδάκου, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις και για το σκάνδαλο Novartis. Όπως ανακοίνωσε η εκπομπή της Checkpoint σταματάει.
"Ευχαριστώ για τα θερμά μηνύματά σας. Το Checkpoint δε θα μεταδοθεί αύριο. Μετά από 7 χρόνια, το ταξίδι στον Alpha, που ήταν γεμάτο αποκαλύψεις και αλήθειες, τελειώνει εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους, τους συναδέλφους, και ιδιαίτερα τους τεχνικούς του Alpha που με τίμησαν με τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους. Ιδιαίτερα όμως εσάς , τους τηλεθεατές που ξενυχτάγατε μαζί μας,άλλωστε πάντα έλεγα ότι εσείς είστε οι καλύτερες πηγές της εκπομπής μου . 
Νιώθω πολύ τυχερή για τους συνεργάτες μου που δεν υπολόγισαν ωράρια, κόπο, και θυσίασαν προσωπικές τους στιγμές για να ολοκληρωθούν οι δύσκολες εκπομπές μας. Θα ξανασυναντηθούμε! Γιατί η έρευνα και η δημοσιογραφία δε σταματάνε ποτέ", έγραψε στο Facebook.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: