Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κατατέθηκαν 100 αιτήσεις για την κάλυψη 5 θέσεων καθαριστριών!

Στο δήμο Βόλου για την καθαριότητα γυμνασίων και λυκείων
Εκατό αιτήσεις κατατέθηκαν στο Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα στη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης για πέντε καθαρίστριες που λείπουν από σχολικά συγκροτήματα (Γυμνάσια – Λύκεια) που ανήκουν στα διοικητικά όρια του ενιαίου Δήμου Βόλου.
Ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων ήταν άλλωστε και ο λόγος που χθες η Σχολική Επιτροπή δεν προχώρησε στην κάλυψη των θέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Ειδικότερα οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι δύο θέσεις για το 5ο Λύκειο Βόλου, δύο θέσεις για το σχολικό συγκρότημα του Φυτόκου και μία για το Λύκειο Αγριάς. Επίσης τη Δευτέρα θα προκηρυχθεί μία ακόμη θέση για το Εσπερινό Λύκειο Βόλου.

Όπως λέει η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου και δημοτική σύμβουλος Χαρά Αγκρή, οι καθαρίστριες προσλαμβάνονται για δέκα μήνες. Οι καθαρίστριες που θα προσληφθούν αμείβονται με τις αίθουσες, οι οποίες είναι δεκαπέντε για το 5ο Λύκειο Βόλου και για το Σχολικό συγκρότημα του Φυτόκου, ενώ 7 είναι οι αίθουσες στο Λύκειο Αγριάς.
Με βάση τη νομοθεσία για κάθε αίθουσα απαιτούνται 30 λεπτά για τον καθαρισμό της.
Οι καθαρίστριες που προσλαμβάνονται αμείβονται με 600 ευρώ περίπου (μικτό) συν την ασφαλιστική και συνταξιοδοτική τους κάλυψη.
www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: