Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΙΧΝΟΣ "ΤΣΙΠΑΣ"

«Πράξη προσβολής» η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική, λέει το ΠΑΣΟΚ
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής «για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης» είναι μία «πράξη προσβολής» της κρίσης του ελληνικού λαού και των θεσμών, υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.
Όπως επισημαίνει, η πρόταση δείχνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αντιληφθεί πως η πολιτική του επιχειρηματολογία, η βασισμένη στη δημαγωγία, την ισοπέδωση, τον λαϊκισμό και τη συνωμοσιολογία, απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό στις διπλές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου».
Προσθέτει ότι δεύτερον, «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τη Βουλή και τους νόμους του κράτους που η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η εκάστοτε Κυβέρνηση οφείλει να εκτελεί».
Και σε ένα τρίτο σημείο αναφέρει ότι «επιδεικνύει απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς το κράτος δικαίου, καθώς δεν μπορεί να διαχωρίσει τι συνιστά αντικείμενο νομικού και μάλιστα ποινικού ελέγχου και τι συνιστά αντικείμενο πολιτικής σύγκρουσης μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες».
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράξη προσβολής της πρόσφατης δημοκρατικής κρίσης του ελληνικού λαού και των κοινοβουλευτικών θεσμών. Είναι δε, έτσι διατυπωμένη, ώστε μέσα από την γενίκευση, να αυτοακυρώνεται σκοπίμως» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
www.sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: