Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του ιερέα

Σόκαρε το πανελλήνιο η εν ψυχρώ δολοφονία 52χρονουιερέα και πατέρα τριών παιδιών από την Φωκίδα, που έγινε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της συζύγου του, δύο δράστες που φορούσαν κράνη εκτέλεσαν με περισσότερες από οκτώ σφαίρες τον 52χρονο Αθανάσιο Αυγερόπουλο.
Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς η 43χρονη σύζυγός του είχαν έρθει στο νομό και διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πύργο. Έφυγαν χθες το πρωί από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω διαμέσου της Κρέστενας για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.
Μόλις βγήκαν στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων έκαναν στάση, περίπου στις 12.15. Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον 52χρονο ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων
Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέτασαν το κίνητρο της ληστείας. Από τη στιγμή που οι δράστες δεν είχαν αφαιρέσει κάποιο χρηματικό ποσό από τον ιερέα ή την τσάντα της συζύγου του, οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα τους.
www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: