Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




                 Ε ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟΤΗΝ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνεχίζει την λειτουργία του για δεύτερη χρονιά το φροντιστήριο αλληλεγγύης της Ε ΕΛΜΕ Αν Αττικής για μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που εξαθλιώνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά στρώματα και με βάση τη θέση του κλάδου μας όλοι οι μαθητές να έχουν ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση  οι εκπαιδευτικοί της Αν. Αττικής στέκονται  αλληλέγγυοι στα παιδιά  των οικογενειών που έχουν ανάγκη.   
 Αυτή την περίοδο που το δημόσιο σχολείο δέχεται την μεγαλύτερη επίθεση, ένα τέτοιο δίκτυο αλληλεγγύης ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς , γονείς και μαθητές είναι απαραίτητο. Πρέπει όμως και μέσα από αυτό να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανατροπή αυτής της πολιτικής  που στραγγαλίζει την παιδεία και κάθε δημόσιο αγαθό.
Υπενθυμίζουμε ότι το φροντιστήριο, με την πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , λειτουργεί καθημερινά με έδρα το 2ο ΓΕΛ Γλυκών Νερών στο Φούρεσι, συμπληρώνεται με περισσότερα μαθήματα,  υπάρχει  δε σχεδιασμός και για την καλοκαιρινή περίοδο προετοιμασίας για τους υποψήφιους της Β και Γ λυκείου .Στα μαθήματα συμμετέχουν περίπου 80 μαθητές και 20 καθηγητές. 
Η Ε ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια: