Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεισαν τις εφορίες της Κρήτης οι αγρότες

Οι αγρότες συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται η εφορία Ηρακλείου, στη λεωφόρο Κνωσού, ενώ την ίδια ώρα το κτίριο όπου στεγάζεται η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία στο Ρέθυμνο απέκλεισαν τη Δευτέρα, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής. Ακόμα, το πρωί της Δευτέρας, αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο Κλαδισού προχώρησαν στο κλείσιμο της εισόδου του κτιρίου της Τράπεζας Ελλάδας, στο κέντρο των Χανίων.
Οι αγρότες μάλιστα έκαναν και την κηδεία της μνημονιακής πολιτικής έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την "Νέα Τηλεόραση".
Πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο πρόκειται να πραγματοποιήσουν, σήμερα το μεσημέρι, αγρότες από το Λασίθι, ενώ στις 11:00, πρόκειται να πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στην Παχειά 'Αμμο.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το cretalive.gr, το μπλόκο στο Οροπέδιο παραμένει αμετακίνητο ενώ αντιπροσωπεία των αγροτών προχώρησε σε κατάληψη της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου.
Την ίδια ώρα, οι αγρότες προετοιμάζονται για τη μετάβαση τους στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: