Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλλήνης

Την Πέμπτη 24/11/2016, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Άγγελος Λιακόπουλος, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής. Η συνάντηση είχε σαν σκοπό να γνωριστούμε με τον κ. Δήμαρχο και να του εκθέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως σχολείο. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Παλλήνης είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εν γένει λειτουργία και συντήρηση του σχολείου.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή, από πλευράς Δήμου, υπάρχει ένας "οργασμός έργων" στο σχολείο.
Ο κ. Δήμαρχος, αφού μας εξέθεσε ότι εκτός από το Μουσικό ο Δήμος έχει να φροντίσει ακόμη 55 σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και το Καλλιτεχνικό) μας ενημέρωσε ότι οι πόροι του Δήμου είναι αρκετά περιορισμένοι και προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες με μεγάλη δυσκολία.
Σε αυτό το σημείο τον ενημερώσαμε για την συνάντησή μας με τον κ. Φιλίππου (Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής)  και για την υπόσχεση του να αναλάβει η Περιφέρεια τα "μεγάλα έργα" του σχολείου. Ο  Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι θα δώσει άμεσα εντολή στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να ετοιμάσουν τις αντίστοιχες μελέτες και να τις προωθήσουν στην περιφέρεια.
Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε σύντομα και να επανεξετάσουμε όλα τα τρέχοντα θέματα του σχολείου, ενω θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τον κ. Λιακόπουλο για οτιδήποτε επείγον προκύψει.

www.pmglp.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: