Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Πωλητήριο στο εμβληματικό «King George» βάζει η Eurobank

Πωλητήριο σε ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία του Συντάγματος, το King George μπαίνει αυτή τη φορά, από τον όμιλο της Eurobank, η οποία ξεκινάει να δέχεται μη δεσμευτικό ενδιαφέρον από τους υποψηφίους επενδυτές μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Με καταχώρησή της σε σημερινή εφημερίδα η Eurobank καλεί τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το ακίνητο ιδιοκτησίας της σε μια διαγωνιστική διαδικασία, η οποία δεν είναι δεσμευτική ούτε για την τράπεζα ούτε για τους επενδυτές.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.
Το ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια. Αυτή τη στιγμή το κτήριο είναι μισθωμένο στην εταιρεία ΛΑΜΨΑ Α.Ε.
Την διαχείριση του Ξενοδοχείου είχε αναλάβει η Starwood η οποία επίσης διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: