Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση για συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης στις 23/02/2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
17/02/2011

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Πλατεία Ελευθερίας, στις 23.02.2011, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19:30, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

  1. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» στον κ. Μπαφίτη Δημήτριο.
  2. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος «ΨΙΛΙΚΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΟΙΙΑ- ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑ – ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ – ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ & ΕΓΚΙΤΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, ΠΟΤΩΝ & ΜΠΥΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΑΦΕ» στον κ. Σ. Πανταζόπουλο & ΣΙΑ Ο.Ε.
  3. Λήψη απόφασης για την καταγραφή και έναρξη διαδικασιών για την απόσυρση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων.
  4. Λήψη απόφασης για την άμεση εκπόνηση μελέτης για την επούλωση επικίνδυνων λακκουβών των οδοστρωμάτων στην Δημοτική Κοινότητα Παλλήνης.
  5. Λήψη απόφασης για εμβαδομέτρηση επαγγελματικών κτιρίων της Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης για τον υπολογισμό των δημοτικών τελών.
  6. Λήψη απόφασης για την μη στάθμευση αυτοκινήτων επί των πεζοδρομίων της Λ. Μαραθώνος.
  7. Λήψη απόφασης για αίτημα του Δήμου Παλλήνης προς την Δ.Ο.Υ. Παλλήνης για την αξιοποίηση του οικοπέδου που διαθέτει η Δ.Ο.Υ. Παλλήνης για χώρο στάθμευσης των επισκεπτών της.
Υπάλληλος του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: