Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αποστάσεις παίρνει η γυναίκα του από τον συλληφθέντα για ασέλγεια ιδιοκτήτη κυλικείου

Με ανακοίνωσή της αυτοπροσδιορίζεται ως εν διαστάσει σύζυγος και δηλώνει τον αποτροπιασμό της.  Λίγο μετά την προφυλάκιση του 52χρονου που ασελγούσε σε ανήλικες συμμαθήτριες της κόρης του, η σύζυγός του στρέφεται εναντίον του, με γραπτή ανακοίνωσή της. Σε αυτήν δηλώνει ότι πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας της δεκάχρονης κόρης που είχε αποκτήσει με το δράστη, η οποία, όπως λέει, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον πατέρα της, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η σύζυγός του δράστη αναφέρει: «Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο.
Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο. Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του.
Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη».
Τι είπε στην απολογία του
"Είμαι ένα τέρας. Μετάνιωσα. Ήταν ένα κλικ και δεν ξέρω γιατί το έκανα. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο και δεν είχα κάνει τίποτα"
Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει πως έφτασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης κυλικείου με αντάλλαγμα μια πορτοκαλάδα να ασελγεί σε μαθήτριες μόλις 10 ετών.
Ο 52 χρόνος πέρασε το πρωί την πόρτα της ανακρίτριας ενώ μαζί του ήταν και η σύζυγος του η οποία όμως κρατά αποστάσεις και άφηνε να νοηθεί ότι θα ζητήσει διαζύγιο
Επίσης στην ανακρίτρια κατέθεσε και η μητέρα της μαθήτριας η οποία κατήγγειλε από τη πρώτη στιγμή τη δράση του σάτυρου.
Τι είχε προηγηθεί
Το κυλικείο στο σχολείο το λειτουργούσε η σύζυγος του 52χρονου. Όμως τις τελευταίες ημέρες μια ασθένεια κράτησε τη γυναίκα στο σπίτι και στο σχολείο πήγε ο 52 χρόνος ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν ως φύλακας σε διάφορες εταιρίες ή καταστήματα.
Το σχολείο βρίσκεται στην βορειοανατολική Αττική και ο ιδιοκτήτης του κυλικείου ζητούσε από τα μικρά παιδιά να βγάζουν τα ρούχα τους με αντάλλαγμα πορτοκαλάδες.
Ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, λέγοντας μάλιστα ότι σε μία συγκεκριμένη μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού, είχε επαναλάβει τις αποτρόπαιες πράξεις του στις 18 και 21 Ιανουαρίου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και μέχρι να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.
Η μαρτυρία του 10χρονου κοριτσιού
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν την Παρασκευή μια μητέρα πήγε στη γενική αστυνομική διεύθυνση με την 10χρονη κόρη της και την έβαλε να πει στους αστυνομικούς ότι είχε πει και στην ίδια λίγη ώρα πριν.Το παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο διάλειμμα στο κυλικείο και ο 52χρονος της είπε να μπει μέσα στο χώρο που υπάρχει πίσω από τον πάγκο. Αρχισε να αγγίζει το σώμα της και της είπε οτι αν έβγαζε την μπλούζα της θα τις έδινε μια πορτοκαλάδα. Οταν γύρισε στο σπίτι η μαθήτρια είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.
Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμη δυο κορίτσια ηλικίας 11 ετών στα οποία, σύμφωνα με την ομολογία του, ο 52χρονος είχε ασέλγησει και σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: