Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μέχρι εκεί φτάσαμε; Εισαγωγή κάνναβης απο την Αγγλία;

Αναγκαστική προσγείωση λόγω έντονης μυρωδιάς...κάνναβης
Μια πτήση της British Airways προς την Ελλάδα υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου αφού μια «έντονη μυρωδιά» γέμισε την καμπίνα επιβατών. Οι επιβάτες παραπονέθηκαν ότι κάτι μύριζε… άσχημα στην πτήση για το Ηράκλειο της Κρήτης. Σε πολλούς η μυρωδιά τους θύμισε μυρωδιά κάνναβης.      Ο πιλότος γύρισε πίσω προληπτικά και όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο 90 λεπτά αργότερα στο Γκάτογουικ, περίμεναν στο έδαφος ομάδες κατάσβεσης φωτιάς για παν ενδεχόμενο.

Ο επιβάτης Σίμον Σκίνερ έγραψε σε tweet: «H πτήση της  British Airways  για το Ηράκλειο γύρισε πίσω μετά από μια άσχημη μυρωδιά. Απογοητευμένοι οι ταξιδιώτες». Ένας άλλος επιβάτης, ο Στιούαρτ Μπαρνς δήλωσε στην «Sun»: «Ήμασταν τέσσερις σειρές από το τέλος και όλο το μέρος βρωμούσε. Όλοι λέγανε ότι ήταν μαριχουάνα». «Μας είπαν ότι το air-condition θα την έκανε να φύγει, αλλά έγινε ακόμα πιο έντονη».
Οι επιβάτες τελικά μεταφέρθηκαν σε μια νέα πτήση το μεσημέρι. Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε ότι καμία ένδειξη κάνναβης ή κάποιου που κάπνιζε κάνναβη δεν βρέθηκε στο αεροπλάνο. 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: