Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Δολοφονία 45χρονης στη Λαμία

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, με χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο και μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε στη Λαμία μια 45χρονη παιδοψυχίατρος που ζούσε μόνη στον πρώτο όροφο της οικογενειακής πολυκατοικίας. Την άγρια δολοφονία ανακάλυψε ο αδελφός του θύματος ο οποίος ζει στον δεύτερο όροφο και την αναζητούσε από νωρίς το πρωί χωρίς όμως να παίρνει απάντηση.

Έτσι, το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της, άνοιξε την πόρτα και βρήκε την αδερφή του στο κρεβάτι δολοφονημένη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που βρέθηκαν στο σπίτι μιλούν για τραύματα στο λαιμό και το στήθος με αιχμηρό αντικείμενο. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η μητέρα της, η οποία ζει στο διαμέρισμα του ισογείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε ακούσει θόρυβο από το σπίτι της κόρης της αλλά το μυαλό της δεν πήγε στο κακό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δράστης πρέπει να είναι άτομο γνώριμο στο θύμα αφού στο διαμέρισμα δεν εντοπίσθηκαν ίχνη διάρρηξης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να ρίξουν φως στην άγρια δολοφονία που έχει σοκάρει τους κατοίκους της πόλης.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: