Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ... 2018, ΕΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ στο 543 ΤΕ στην Κω!

ΑΗΔΙΑ...ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ...
Από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου 2018, έχουν αρχίσει να διαψεύδονται οι υποσχέσεις των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα και να αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι απειλή για την υγεία και ζωή των φαντάρων.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται τι προκαλεί το ΜΙΣΟΣ του Υπουργείου Άμυνας απέναντι στο Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 
Η κυβέρνηση επιχειρεί να αποφύγει την αποκάλυψη των συνεπειών της πολιτικής της, οι διοικήσεις των μονάδων φοβούνται τις αντιδράσεις των συναδέλφων στρατιωτών και την οργή των γονιών τους.

Γονιός που επικοινώνησε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μας αποκαλύπτει ότι βρώμα και δυσωδία επικρατεί στο 543 ΤΕ στην Κω.
Οι φαντάροι που έχουν πάει στη μονάδα για να περάσουν εκπαίδευση ΣΠΕΝ αντικρύζουν και αντιμετωπίζουν καθημερινά μια εικόνα ΒΡΩΜΕΡΗ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ.
Οι τουαλέτες δεν έχουν καθαριστεί ποτέ.
Η δυσωσμία είναι πάρα πολύ έντονη, ενώ κόπρανα είναι παντού!
Παράλληλα, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ.
Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ΠΟΤΕ ζεστό νερό.
Μέσα στον Ιανουάριο, φαντάροι που περνούν    εντατική στρατιωτική εκπαίδευση υποχρεώνονται να μείνουν Βρώμικοι από τις αρχές του μήνα και για διάστημα μιας βδομάδας.
Οι Αξιωματικοί και ο Διοικητής τα γνωρίζουν, έχουν γίνει αποδέκτες των έντονων παραπόνων των φαντάρων αλλά δεν κάνουν τίποτε.
Η μόνο λύση που απομένει στους φαντάρους είναι η επίσκεψη στις τουαλέτες των καφετεριών, για να απολαύσουν τουαλέτα και ζεστό νερό.
Και αυτό όμως σπανίζει καθώς -κατά παράβαση των σχετικών διαταγών- οι φαντάροι των ΣΠΕΝ διατάζονται να εκτελέσουν πολλές υπηρεσίες και αγγαρείες, ενώ βγαίνουν σπάνια.
Οι φαντάροι βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.
Οι γονείς τρέμουν για τα παιδιά τους και ανησυχούν ιδιαίτερα για την υγεία τους.
Μάλιστα.την Κυριακή έγινε προσπάθεια από γονείς να επικοινωνήσουν με τη μονάδα και να διαμαρτυρηθούν στο διοικητή.
Όμως, τελικά, ο διοικητής, στάθηκε αδύνατο να τους ακούσει αφού ξαφνικά έφυγε από τη  μονάδα!
Εμείς απαιτούμε την άμεση λήψη μέτρων και την παρέμβαση του ΓΕΣ.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουμε, το 543 ΤΕ στην Κω είχε αντιμετωπίσει και το καλοκαίρι απαράδεκτες καταστάσεις, με την κατάσταση να βελτιώνεται μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ   

diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: