Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

30% έκπτωση και άμεση επιβίβαση προσφέρει η Ryanair σε επιβάτες που «το 'χουν λίγο με την καθαριότητα»

Ιδιαίτερα οφέλη φαίνεται πως έχουν να αποκομίσουν οι ταξιδιώτες της Ryanair, οι οποίοι θα επιλέξουν από εδώ και πέρα να φροντίζουν λίγο περισσότερο την ατομική τους καθαριότητα. Η εταιρεία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε άμεση επιβίβαση και έκπτωση ύψους 30% στο ναύλο για τους είκοσι καθαρότερους επιβάτες κάθε πτήσης, με σκοπό το σύνολο των επιβατών να προσπαθεί να είναι λίγο πιο προσεκτικό με την προσωπική του υγιεινή.
Κατά το check-in, το προσωπικό εδάφους θα προβαίνει στη συλλογή τεσσάρων δειγμάτων από το σώμα όλων των επιβατών ανεξαιρέτως, ώστε με ακρίβεια να βρίσκονται οι είκοσι καθαρότεροι. Τα πρώτα τρία δείγματα θα παίρνονται από τη μασχάλη, ανάμεσα από τα δάχτυλα του ποδιού, και από τον αφαλό. Το τέταρτο δείγμα θα είναι στην ευχέρεια του δειγματολήπτη, για να αποφευχθούν τα φαινόμενα μόνο τοπικών πλύσεων αλλά και για να είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα η δουλειά του προσωπικού εδάφους.
Η αιφνιδιαστική απόφαση της αεροπορικής εταιρίας έρχεται μετά από μήνες παραπόνων που κατέθεταν επιβάτες επόμενων πτήσεων της ίδιας πύλης σε αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη, αλλά και από αεροσυνοδούς και το προσωπικό εδάφους της εταιρίας.

Φήμες που μιλούν για την Ryanair να επιτρέπει σε όσους φορούν πάνω από δύο μπουφάν και 2 φούτερ να πάρουν μερικά στο χέρι ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική εφίδρωση, ελέγχονται, και «το Κουλούρι» θα επανέλθει με οτιδήποτε νεότερο.
tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: