Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Σούπερ-διαφήμιση της Ελλάδας από τον αμερικανό πρέσβη!

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα είναι στο πρώτο επίπεδο ασφάλειας για τους αμερικανούς ταξιδιώτες και ο πρέσβης απευθύνει πρόσκληση επίσκεψης! Πρόσκληση στους αμερικανούς τουρίστες να επισκεφτούν μαζικά την χώρα μας,απευθύνει ο Αμερικανός πρέσβης Τ. Πάιτ μετά την «καταχώριση» της Ελλάδας  από το Στειτ Ντιπαρτμεντ στο πρώτο επίπεδο ασφάλειας.    

Δημοσιοποιώντας τις αλλαγές στο σύστημα αξιολόγησης του επιπέδου ασφαλείας σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο από τις ΗΠΑ ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα ανέβασε σχετικό tweet στον προσωπικό του λογαριασμό. 
«Ανυπομονώ να δω ακόμα περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα το ερχόμενο έτος» γράφει ο κ. Πάιατ.
Σημειώνεται πως το νέο Συμβουλευτικό Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατατάσσει την Ελλάδα στο επίπεδο ένα, στην κατηγορία των χωρών που ενέχουν τον χαμηλότερο κίνδυνο για την ασφάλεια των Αμερικανών ταξιδιωτών.
Το νέο αυτό ταξιδιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, που άρχισε σήμερα, αντικαθιστά τις καθιερωμένες προειδοποιήσεις ταξιδιών και τις έκτακτες ταξιδιωτικές ενημερώσεις, και σκοπό έχει να παρέχει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες σαφείς, έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες για την κατάσταση ασφάλειας παγκοσμίως.
Το Συμβουλευτικό Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ κατατάσσει τις χώρες σε τέσσερα επίπεδα ασφάλειας, δίνοντας παράλληλα μια περιγραφή των κινδύνων και των τρόπων δράσης. Ειδικότερα, ανάλογα με τον κίνδυνο για την ασφάλεια των Αμερικανών ταξιδιωτών, στο επίπεδο ένα κατατάσσονται χώρες για τις οποίες συστήνονται οι κανονικές προφυλάξεις, στο δύο χώρες για τις οποίες συστήνεται αυξημένη προφύλαξη, στο τρίτο, χώρες για τις οποίες συστήνεται η επανεξέταση του ταξιδιού και στο τέταρτο, κράτη για τα οποία συστήνεται να μην ταξιδέψουν.
thetoc.grΔεν υπάρχουν σχόλια: