Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Πολιτικός Καζαμίας 2018: Οχτώ «σιγουράκια» για το νέο έτος!

Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις στο έτος - ορόσημο του 2018. Η στήλη παίρνει το ρίσκο και προβλέπει 8 γεγονότα που θα χρωματίσουν το νέο έτος στον πολιτικό στίβο:  1. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει στις τηλε-πωλήσεις και παρουσιάζει το νανοβιονικό fake news generator της εταιρείας ZER, του Θεδόση Ζερβουδάκη. Μια συσκευή που μπορεί να μετατρέπει οποιαδήποτε πληροφορία σε ψευδή είδηση και να την στέλνει αυτόματα μέσω e-mail στο ΣΚΑΙ και στο Πρώτο Θέμα προς αναπαραγωγή.

2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανανεώνουν τους όρκους διάστασης και χωριστού πόθεν έσχες, σε σεμνή τελετή στον φορολογικό «παράδεισο» του κρατιδίου της Αρούμπα.
3. Ο Άρης Πορτοσάλτε βλέποντας ότι η ΝΔ δεν αποκτά δημοσκοπική δυναμική, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και βγαίνει πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της Β Αθήνας, για να μιλήσει για τον Κύριο και Σωτήρα μας Κυριάκο Μητσοτάκη.
4. Ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει το νέο ριάλιτι με τίτλο «Survivor – Η εκδίκηση της Αριστείας», όπου 10 συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται στην κυριολεξία μέχρι θανάτου, με έπαθλο το διορισμό τους ως «Υπεύθυνου Αποθήκης» σε μεγάλη πολυεθνική. Η παραγωγή θα χρηματοδοτηθεί με ΕΣΠΑ.
5. Η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, βραβεύεται σε μια σεμνή τελετή στην Κουμουνδούρου από την πολιτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την προσφορά τους στο κόμμα.
6. Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη που ο ΕΝΦΙΑ διατηρείτε και μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών λιτότητας της κυβέρνησης.
7. Σκληρή και κοινή ανακοίνωση κατά της οικογενειοκρατίας δημοσιεύουν με προκήρυξή τους στα ΝΕΑ, οι: Φώφη Γεννηματά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόρα και Κώστας Μπακογιάννης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Γιώργος Παπανδρέου, Μανόλης, Γιάννης και Όλγα Κεφαλογιάννη, Σίμος Κεδίκογλου, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Δήμας, Κώστας Σκρέκας, Νίκος Παναγιωτόπουλος
8. Σοκάρει η φωτογραφία που δημοσιεύει την πρωτοχρονιά του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter, με αφορμή το νέο φόρο της κυβέρνησης στους οίκους ανοχής. «Ευτυχώς προλάβαμε πριν αυξηθεί ο φόρος. Καλή χρονιά σε όλες και όλους», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: