Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Άγριες συγκρούσεις για τη χωματερή στον Αρχαιολογικό Χώρο του Οβριόκαστρου στην Κερατέα

Άγριες συγκρούσεις για την χωματερή στην Κερατέα

Το άδικο κράτος με εντολές από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο έχει μετατραπεί σε Υπουργείο Προστασίας των Εργολάβων και των Συμφερόντων, χτυπάει παράνομα παραμονές Χριστουγέννων στην Κερατέα!


Ημέρα Σάββατο 11/12/2010, στις 4 τα ξημερώματα, με χιονιά διάλεξαν να στείλουν διμοιρίες των ΜΑΤ 15 μέρες πριν αναλάβει η νέα Δημοτική αρχή, για να «προστατέψουν» τους εργολάβους ώστε να βάλουν τα μηχανήματα (τα οποία σημειωτέον στερούντο σκοπίμως πινακίδων κυκλοφορίας) παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου (χωρίς έλεγχο και άδεια από την αρχαιολογία). Η περιοχή των 500 στρεμμάτων, σχεδόν στο σύνολό της, ανήκει σε ιδιώτες. Απαλλοτριώσεις δεν έχουν γίνει!

Επειδή γνωρίζουν ότι νομικά έχουν τεράστια κενά, το κράτος των συμφερόντων φρόντισε να μην υπάρχει σήμερα εισαγγελέας υπηρεσίας στην Ευελπίδων. Μόνο μια γραμματέας, η οποία (τι περίεργο!!!) ψάχνει τον εισαγγελέα και δεν τον βρίσκει!!

Οι δυνάμεις της αστυνομίας συνοδεύονταν από τον αντεισαγγελέα κ. Παναγόπουλο (εποπτεύοντα για την διαδικασία της εγκατάστασης των εργολάβων με την βοήθεια των ΜΑΤ) ο οποίος μετά την γνωστοποίηση των παράνομων πράξεων κράτους και εργολάβων (μη συντέλεση των απαλλοτριώσεων, έλλειψη έγκρισης από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία) έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι πολίτες.

Μετά την αποδοχή της εντολής του εισαγγελέα και από τον επικεφαλής-ταξίαρχο των αστυνομικών δυνάμεων κ. Τζιβίκη Ηλία, τον αστυνομικό διευθυντή Ανατολικής Αττικής κ. Μπόμπο και την τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της Αστυνομίας κ. Οικονόμου στην οποία συμφώνησε με την απομάκρυνση αστυνομικών δυνάμεων και πολιτών, άρχισε η σταδιακή απομάκρυνση αστυνομίας και πολιτών.

Όμως στις 15:45μ.μ. ξαφνικά και χωρίς λόγο όλες οι αστυνομικές δυνάμεις επέστρεψαν και ανακατέλαβαν τον χώρο αγνοώντας την εισαγγελική αρχή.

Η αναξιοπιστία, η παρανομία, ο φασισμός και η αλητεία έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο!!

Ο κόσμος, που αντιλήφθηκε ότι η ίδια η αστυνομία προσπάθησε με ψέματα να τους παραπλανήσει, επανήλθε μετά τις 6 το απόγευμα και από αυτή την ώρα έως τώρα γίνονται συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους συγκεντρωμένους πολίτες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: