Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είναι τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που νομίζαμε: γραφικός και επικίνδυνος

Η τοποθέτηση του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή για την ταυτότητα φύλου κατέδειξε εκείνο που πολλοί άρχισαν να αμφισβητούν τα τελευταία χρόνια. Πως πρόκειται για έναν πολιτικό βαθιά συντηρητικό και γραφικό ο οποίος κατάφερε εν μέσω κρίσης να πείσει μια σημαντική μερίδα του εκλογικού σώματος και κυρίως νέους όχι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένους που είδαν στον πρόσωπό του έναν συμπαθή «νέο» πολιτικό, ότι πρόκειται για έναν νηφάλιο κεντρώωο αρχηγό που κάτι έχει να πει.

Όπως αποδεικνύεται, το μόνο που έχει να πει ο Βασίλης Λεβέντης είναι αθλιότητες. Τέτοιες που σήμερα μας θύμισαν παραλήρημα χρυσαυγίτη. Από το βήμα της Βουλής, αυτός ο κατά τ’ άλλα κεντρώος βουλευτής είπε λοιπόν για τους διεμφυλικούς ότι «τους δίνουμε κάτι που πάει κόντρα στη φύση» και πρόσθεσε με ύφος παραληρηματικό: «με 35% πήρατε την εξουσία. Τι νομίζετε ότι είστε; Δικτάτορες και αγνοείτε την Εκκλησία και τους πάντες;».
Αναφερόμενος δε στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι «το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα» σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική. Ο Λεβέντης επιτέθηκε και στην καινούργια εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινή της τοποθέτηση σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα».
Αναφερόμενος στην Ευρώπη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε «εγώ από την Ευρώπη παίρνω τα καλά της, όχι αρχές και αξίες. Κανονικά εμείς οι Έλληνες έπρεπε να δίνουμε στην Ευρώπη τις αξίες μας. Τι είμαστε; Φραγκολεβαντίνοι; Εάν είναι έτσι να φέρουμε τότε και έναν έπαρχο να μας κυβερνάει».

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: