Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα ξέρετε αν είστε από τους «τυχερούς» της φορολοταρίας

Η φορολοταρία είναι έτοιμη να ξεκινήσει και κάθε μήνα θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς που θα κληρώνονται. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να δώσει κίνητρα για τη συγκέντρωση αποδείξεων. Πώς όμως, θα γνωρίζει κάποιος ότι είναι ο «τυχερός»;
Οι φορολογούμενοι που θα κερδίζουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματα, ώστε να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxisnet.
Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι επόμενοι δικαιούχοι, κάτοχοι του 1ου, 2ου, κ.α. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης. Αν το χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανένα, τότε παραμένει ως αδιάθετο στον λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο- Συγκέντρωση Εισπράξεων- Πληρωμών».
enikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: