Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αποκοιμήθηκε ο Ερντογάν στη συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει την κούρασή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε με τον Ουκρανό ομόλογό του στο Κίεβο. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να πασχίζει απεγνωσμένα να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά την ώρα που δίπλα του μιλούσε πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, ωστόσο, αυτό δεν ήταν πάντα εφικτό.

Για κάποια δευτερόλεπτα ο Ερντογάν έσκυψε το κεφάλι και φαίνεται πως πράγματι αποκοιμήθηκε, αλλά τινάχτηκε όταν ένας Τούρκος δημοσιογράφος του απηύθυνε μια ερώτηση. Μάλιστα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει ούτε το χασμουρητό του.
Αντιλαμβανόμενος ότι ο ομόλογός του προσπαθεί να μην αποκοιμηθεί, ο Ποροσένκο χτύπησε διακριτικά με το χέρι του το γραφείο για να βοηθήσει τον Ερντογάν να μείνει ξύπνιος.
Ο Τούρκος πρόεδρος πραγματοποίησε χθες Δευτέρα μονοήμερη επίσκεψη στην Ουκρανία. Πριν τη συνάντησή του με τον Ποροσένκο έκανε μια σύντομη στάση στην Πλατεία Νίκης για να καταθέσει στεφάνι σ’ ένα στρατιωτικό μνημείο. Και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Ποροσένκο κεκλεισμένων των θυρών.
koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: