Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Στρίβειν δια του... Ησαΐα οι επενδύσεις

Εδώ επενδύσεις, εκεί επενδύσεις μα που είναι οι επενδύσεις ; Αυτό αναρωτιόμαστε αφού πλέον πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και οι πολυαναμενόμενες και πολυδιαφημιζόμενες επενδύσεις παραμένουν άφαντες. Ξέρετε αυτές που θα αλλάξουν το κλίμα, την εικόνα και γενικότερα όλη την Ελλάδα.
Το fast-track πέρασε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Invest in Grecce η εταιρία με το υψηλό budget που εποπτεύει τις επενδύσεις λειτουργεί υποτίθεται με στόχο την προσέλκυση επενδυτών.
Τοποθετήθηκε μάλιστα εκεί και ένα έμπειρο «στους τίτλους» τουλάχιστον και με πολλές φιλικές «συστάσεις» στέλεχος από τον χώρο των επιχειρήσεων, ο κ. Στέφανος Ησαΐας. Οι προσδοκίες μεγάλες για έναν απόφοιτο του Harvard με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα-κυρίως στις επιχειρήσεις του κ. Θ. Αγγελόπουλου και του κ. Πατέρα. Είχε διατελέσει και διευθυντής επικοινωνίας στον Παναθηναϊκό και πολυσυζητηθεί τότε, το 2010, για τον παχυλό μισθό του. 

Ο κ. Ησαΐας είναι ο απόλυτος άρχων του «Επενδύστε στην Ελλάδα» καθώς του ανήκει η «πλήρης διαχειριστική και εκπροσωπευτική εξουσία για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό, την προσέλκυση και εκτέλεση Στρατηγικών και Λοιπών Ιδιωτικών Επενδύσεων, την διοικητική υποστήριξη, την οργάνωση και την λειτουργία της εταιρείας».
Ο ίδιος στις συνεντεύξεις του επισημαίνει με περίσσιο πάθος την ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων ενώ ήδη από το Νοέμβριο είχε πει πως «μερικοί επενδυτές είναι ήδη εδώ και είναι στο χέρι μας να τους βοηθήσουμε να το υλοποιήσουν»!
Εμείς πάλι γιατί δεν τους βλέπουμε; Η μέθοδος των κουμπάρων παλιά και δοκιμασμένη για να αποτύχει…στο Μαξίμου το ξέρουν ή θα περιμένουν να τους πάει ο λογαριασμός;

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: