Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τσιγγάνοι από τα Άνω Λιόσια έκλεψαν τη μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

Θύμα ληστείας από τσιγγάνους των Άνω Λιοσίων έπεσε η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της οποίας έκλεψαν το κινητό από τη τσάντα της, όταν επισκέφτηκε το κοιμητήριο Αθηνών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η μητέρα του Αλ. Τσίπρα διαπίστωσε την απώλεια του κινητού της τηλεφώνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι της από το νεκροταφείο Αθηνών, οπότε και ειδοποίησε την ασφάλεια του Πρωθυπουργού. Αμέσως  κινητοποιήθηκε η ΕΥΠ καθώς και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, με τα μέσα που διαθέτουν, ξεκίνησε αγώνας δρόμου, προκείμενου να εντοπιστεί η συσκευή και να αποφευχθεί τυχόν διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να εντοπιστεί  το στίγμα του τηλεφώνου σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια. Έτσι, με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση, χθες το απόγευμα,  στη μονοκατοικία, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και στελέχη του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας,  όπου και βρέθηκε, μαζί με άλλα κλοπιμαία, και το κινητό της μητέρας του Πρωθυπουργού.

Δράστης, όπως διαπιστώθηκε, ήταν νεαρός τσιγγάνος, ο οποίος μαζί με άλλους, είχαν συστήσει σπείρα που έκλεβε κινητά σε κοιμητήρια και νοσοκομεία.
doxthi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: