Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ιδού ποιοι έχουν στο μυαλό τους τέτοια τερτίπια!

Πυρά ΝΔ προς κυβέρνηση για την παρέμβαση Ρουβίκωνα

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτίρια» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της για την παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στην πρεσβεία της Αυστρίας το πρωί της Παρασκευής. Πυρά εξαπέλυσε και για το ρόλο της κυβέρνησης.

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτίρια» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την Κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την... πολιτική ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή παρέμβαση στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα έκανε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που είχε ψηφίσει η Αυστρία με τον οποίο καθιερώνεται η θέσπιση δωδεκάωρου ημερήσιας εργασίας ή εξηντάωρης εβδομαδιαίας εργασίας.
 thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: