Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πυρά Μαρκογιαννάκη κατά ΝΔ - Αιχμές για «άκαπνους συμβουλάτορες» του Μητσοτάκη

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ τον έθεσε εκτός συνδυασμού του κόμματος στα Χανιά. Ο Χ. Μαρκογιαννάκης στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι σύντομα θα προβεί σε νέα ενημέρωση για το γεγονός.

Ανακοίνωση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με αφορμή τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Η απόφαση αυτή με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει. Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου» αναφέρει στην ανακοίνωση του. 

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε απευθυνόμενος στους πολίτες των Χανίων ότι «μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της ΝΔ να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου».
 thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: