Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης


Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Οικονομική Επιτροπή αύριο στο Δημαρχείο Παλλήνης.

1. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΕΤ (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ)».

2. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Εφαρμογών Λογισμικού».


3. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την υπηρεσία με τίτλο: «Υπηρεσία Καθαρισμού Φρεατίων», αρ. μελ. 35/11.


4. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για: «Σύστημα διαχείρισης στόλου και μητρώου οχημάτων Δήμου Παλλήνης».

5. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους Μάρκο Χίλλεμπαντ και Αλέξανδρο Χίλλεμπαντ, σε εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.

6. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους σχολικούς φύλακες Γιαννοπούλου Αγγ. Κ.λ.π. από Δήμο Παλλήνης σε εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.

7. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την άσκηση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων και την εκπροσώπηση του Δήμου έναντι της εταιρείας με την επωνυμία «REDS Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων και Υπηρεσιών» πρώην εταιρεία «Α. ΚΑΜΠΑΣ ΑΟΒΕΚΤΕ» στη δίκη ενώπιον του Εφετείου Αθηνών για τον ορισμό τιμής μονάδας αποζημιώσεως.

8. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών έτους 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: