Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Κατεβαίνει με νέο κόμμα που προκρίνει την επιστροφή στην δραχμή

Με νέο κομματικό σχηματισμό επανακάμπτει στην πολιτική ο Αλέκος Αλαβάνος υποστηρίζοντας πως υπάρχει εναλλακτική λύση, που συνοδεύεται από επιστροφή στην δραχμή και παύση πληρωμών στους δανειστές.
Σε δηλώσεις του υπογραμμίζει ότι «στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο κοινό, η εναλλακτική λύση και όλοι στο σύστημα φοβούνται την πληρωμή του με μια συγκροτημένη πολιτική παρουσία, που κινείται έξω από το πλαίσιο της ευρωζώνης» και ο κ. Αλαβάνος εκτιμά ότι η άποψη για επιστροφή στην δραχμή απλώνεται σε όλη την κοινωνία.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ReαL News», o κ. Αλαβάνος ανακοίνωσε ότι το νέο κόμμα θα είναι εκλογικά παρόν στις ευρωεκλογές τονίζοντας ότι υπάρχει εναλλακτική, που αφορά στην παύση πληρωμών στους δανειστές, έξοδο από το ευρώ και εθνικό νόμισμα για την ρευστότητα της αγοράς, την ανάκτηση εσωτερικής αγοράς και την εξαγωγική ικανότητα. Παράλληλα, προκρίνει το μοντέλο των δημοσίων τραπεζών «για να μην απομυζούν την οικονομία, αλλά θα την ενεργοποιούν». Τονίζει ότι είναι απαραίτητος ο παραγωγικός σχεδιασμός.
www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: