Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος η Α.Παπαρήγα;

Ραγδαίες και ιστορικές θα είναι απ' ότι φαίνεται οι εξελίξεις στον Περισσό, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η επί 22 χρόνια Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα είναι έτοιμη να αφήσει τα ηνία του κόμματος.
Αν και η κα Παπαρήγα, δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής με σαφήνεια σε σχετικές ερωτήσεις, σε μια από τις συνεντεύξεις της στο MEGA η ίδια είχε τονίσει ότι "ουδείς αναντικατάστατος" , προσθέτοντας παράλληλα ότι "στο κόμμα έχει αναπτυχθεί μια ικανότατη γενιά στελεχών".
Η εκλογή νέου γραμματέα, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής από τη νέα Κεντρική Επιτροπή, που θα προκύψει από το συνέδριο του ΚΚΕ, που ξεκινά στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, με την εισήγηση της Αλέκας Παπαρήγα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη διαδοχή της, φέρονται οι κ. Δ. Κουτσούμπας, Γ. Μαρίνος και Ν. Σοφιανός.
Το αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μένει να αποδειχθεί το βράδυ της Κυριακής, καθώς οι φήμες για αποχώρηση της Α. Παπαρήγα από την ηγεσία του ΚΚΕ, επαναλαμβάνονται, ωστόσο παραμένει στη θέση της από το 1991 !!!! 

www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: