Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Χαβούζα και της Πελοποννήσου, η Φυλή!

Βρήκαν λύση για τα σκουπίδια
Την συμφερότερη προφορά κρίθηκε ότι έκανε η Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ και τη Δευτέρα (15/04) αναμένεται να υπογραφεί το συμφωνητικό ανάμεσα στο Δήμο και την εταιρεία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από την Τρίτη το πρωί τη μεταφορά σκουπιδιών προς τη Φυλή.
Να σημειωθεί ότι πολλά σκουπίδια θα μεταφέρονται απευθείας από τους κάδους προς τη Φυλή, χωρίς να μεταφορτώνονται πουθενά αλλού.
Παράλληλα, θα μεταφέρονται και σκουπίδια από την Αγία Τριάδα, προκειμένου να ξεκινήσει η αποσυμφόρηση του χώρου που έχει γεμίσει απορρίμματα.
Ο Δήμος Τρίπολης έχει στόχο να καθαρίσει άμεσα η πόλη και παράλληλα να αρχίζει να καθαρίζει και η Αγία Τριάδα. Ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει καθαρίσει η Τρίπολη από τα σκουπίδια.

Το σχεδιασμό του Δήμου διευκολύνει η απόφαση για κήρυξη της περιοχής μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να σημειωθεί ότι χώρος μεταφόρτωσης θα οριστεί η Αγία Τριάδα, στην περίπτωση που χρειαστεί να αποθηκεύονται εκεί σκουπίδια, σε αυτό το διάστημα των έξι μηνών που θα είναι η πόλη σε «έκτακτη ανάγκη».

Να σημειωθεί ότι συνολικά έγινε δεκτές πετά προσφορές αρχικά, πριν καταλήξει η Επιτροπή στην τελική της απόφαση για την Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ.

Οι εταιρείες που έκαναν τις επτά προσφορές ήταν:
Περιβαλλοντική μεταφορική 15%
Καγιάννης Εμμανουήλ 14%
Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ 20%
AlphaGreen 3%
Τεχνική DionΔιονυσόπουλος 15%
Antipollution 18%
ΔΙΟΙΑΠ ΑΕΒΕ 12%

Δεν υπάρχουν σχόλια: