Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Για εξηγήσεις καλείται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, θα κληθεί ενώπιον της επιτροπής πόθεν έσχες της, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή της συνεδρίαση, για να καταθέσει σχετικά με τις αποκαλύψεις του Documento για τις καταγγελίες συνεργάτιδός του, σύμφωνα με τις οποίες ο ευρωβουλευτής της κατακρατούσε τμήμα του μισθού της.

AdTech AdΤο Documento είχε αποκαλύψει συγκεκριμένα συνομιλίες μέσω e-mail που εμφανίζουν τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να παίρνει το 60% του μισθού συνεργάτιδάς του γιατί «δεν του φτάνει ο μισθός των 13.000 ευρώ μηνιαίως». Για την υπόθεση έχει διαταχθεί δικαστική έρευνα και δόθηκε εντολή για άνοιγμα λογαριασμών, ενώ η οικονομική Εισαγγελία ζήτησε άρση ασυλίας και έλεγχο πόθεν έσχες, μετά την κατάθεση της ενδιαφερόμενης.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι έγγραφες διαδικτυακές συνομιλίες συνεργατών του, οι οποίες εμφανίζουν τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να «εξαπατά» τους ευρωπαϊκούς θεσμούς καθώς και άλλες αρμόδιες αρχές της χώρας μας τσεπώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του μισθού συνεργάτιδάς του, η οποία θέλοντας και μη φέρεται να του «ακουμπάει» κάθε μήνα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, 4.240 ευρώ μετρητά!
koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: