Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Τη Δευτέρα ο Καμμένος στη Βουλή για το Noor1

Στη Βουλή την Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία για την υπόθεση του Noor1. To τελευταίο διάστημα υπάρχουν έντονες επικρίσεις της αντιπολίτευσης, με προεξέχουσα την αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με δημοσίευμα που παρουσίαζε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μ.Γιαννουσακη, για την υπόθεση του πλοίου Noor1.
Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο μετέφερε περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνη. Το θέμα εξακολουθεί να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις με την αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, να προσανατολίζεται ακόμα και στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.



ΝΔ: Ο κ. Καμμένος να δώσει εξηγήσεις

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», ανέφερε το Σάββατο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, προσθέτοντας:

«Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Απάντηση Μαξίμου στη Ν.Δ.


«Η επιλογή της ΝΔ του κ.  Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία», τονίζει από την πλευρά του, το Μαξίμου.

«Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα», προσθέτει.

Ο υπουργός Αμυνας αναμένεται στη συνεδρίαση της Δευτέρας να «ανοίξει τα χαρτιά του» για την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει πολιτική «θύελλα».
Αξίζει να σημειωθεί πως κυβερνητικός αξιωματούχος τόνιζε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προφανές ότι η ΝΔ επέλεξε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό. «Δύο ημέρες ρωτάμε. Ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματος της», πρόσθετε.
thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: