Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στις Βρυξέλλες ο Ιατρού ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΜΠΙΡΠΙΛΗ !

Ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, ενημέρωσε με ντοκουμέντα τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ε.Ε.

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Με τις αποσκευές του γεμάτες από ντοκουμέντα και καυτά στοιχεία για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην Κερατέα , βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea, από εχθές στις Βρυξέλλες, ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, εκπροσωπώντας την νέα Δημοτική Αρχή Λαυρεωτικής και την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, στα πλαίσια της ενημέρωσης των αρμόδιων οργάνων της Ευρωπαϊκης Ένωσης.

Το ταξείδι του Σταύρου Ιατρού, αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν γίνεται τυχαία, αλλά αποκλειστικό στόχο έχει να ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που επιχειρούν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και η υπουγός ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, στην σημερινή τους συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος για τη διαχείριση των απορριμάτων στην Ελλάδα και για τις παράνομες χωματερές.

Οι πληροφορίες λένε, ότι ...

Ραγκουσης και Μπιρμπίλη, έχοντας ως μεγάλο αβαντάζ την ταχύτητα της κατασκευης του έργου στον Μαραθώνα (Γραμματικό), επιχειρουν να πείσουν, ότι το ίδιο θα γίνει και στην... Κερατέα...

Ο Σταύρος Ιατρού όμως, τους χαλάει τη... σούπα...
Με μια βαλίτσα εγγράφων που αποδεικνύουν ότι η απόφαση του Συβουλίου της Επικρατείας δεν έχει καμία σημασία, διοτι δεν μπήκε στην ουσία του θέματος και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, και με δεδομένη την Απόφαση του Ειρηνοδικείου, που έχει ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ τους ιδιοκτήτες που έχουν περιουσίε;ς στον ΧΥΤΑ καθώς και τον Δήμο Κερατέας που επίσης έχει ιδιοκτησίες έσα στον χώρο αυτό, ο Σταύρος Ιατρού, διαθέτει ισχυρα ατού, για να βγάλει ΨΕΥΤΕΣ τους δύο υπουργούς.

Επιπλέον τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τους καθημερινούς αγώνες της Δημοτικής Αρχής και των κατοικων και το γεγονός, ότι οι μπουλντόζες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, ... ξεροσταλιάζουν χωρίς να έχουν ανοίξει ούτε έναν πόντο γης, αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια που απεγνωσμένα προσπαθούν να κρύψουν Ραγκούσης και Μπιρμπίλη.

Η συνάντηση του κ. Ιατρού με τους αρμόδιους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea, πραγματοποιήθηκε και τα στοιχεία - φωτια, βρίσκονται πλέον στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων.

Ισως και σήμερα, μεχρι το βράδυ, να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία.

Πηγή

Πηγή 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: