Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Νέα πολιτικά ήθη τείνουν να εμφανιστούν στην Παλλήνη

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Με τη φράση ΄΄η πολιτική των Μαυρογιαλούρηδων θα παύσει πλέον’’, ο νέος Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος έδωσε το πολιτικό στίγμα που θα κινηθεί τον επόμενο καιρό, επενδύοντας στην πόλωση μεταξύ της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης και όλα αυτά στην κοπή πίτας που διεχήχθη σήμερα στα Γραφεία του Συλλόγου Οικιστών στις Εργατικές Κατοικίες Γρ. Λαμπράκη στην Παλλήνη.

Η παραπάνω στιχομυθία εκτυλίχθηκε, ενώ είχε προηγηθεί παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου κ. Μπουλμπασάκου για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Και ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σπ. Κωνσταντάς, μιλώντας για την συνέχεια των προσπαθειών που απαιτούνται το αμέσως επόμενο διάστημα για την εύρυθμη λειτουργία των ιατρείων του ΙΚΑ στον οικισμό, καθώς και για την ολοκλήρωση των σχεδίων πόλης και τα εμπόδια που αντιμετώπισε ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια για αυτό το θέμα, ο κ. Ζούτσος έλαβε ξανά το λόγο μιλώντας για ‘’Μαυρογιαλούρηδες’’.

Στη στιγμή εκείνη ο κ. Κωνσταντάς αντέδρασε λέγοντας στον κ. Ζούτσο ‘’Μαυρουγιαλούρος είσαι εσύ με αυτά που λες’’, διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά του νέου δημάρχου Παλλήνης σε μια εκδήλωση που αφορούσε κοπή πίτας και ανταλλαγή ευχών.

Το παραπάνω γεγονός επισκίασε την εκδήλωση, αφού οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι οι δηλώσεις τέτοιου ύφους δεν ταιριάζουν σε μια κοπή πίτας και πυροδοτούν το κλίμα άνευ λόγου.

Ρεπορτάζ Γιώργος Λάιος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: